Cum poti face o fata fericita?

Изображение

Lucrurile simple si draguțe fac o fată fericită. Orice fată se bucură cînd primește mesaje draguțe de noapte bună, orice fată se bucură cînd este trezită de un mesaj de „bună dimineața ” (glumesc, niciodată, dar niciodată să nu deranjezi o fată cînd doarme ), orice fată se bucura cînd o duci acasă, cel mai draguț lucru este să duci o fată acasă , mai ales cînd plouă. Fetele, în general, doresc foarte multă atenție din partea persoanelor dragi, de aceea, încearcă să vorbești cît mai mult despre ele, cu siguranță o să afli chestii înteresante. Niciodată să nu compari o fată cu o altă fată , acesta este lucrul ce le supară ingrozitor pe multe dintre ele . Dacă îți place o anumita fată, nu te comporta diferit, încearcă să te comporți mereu cît mai natural pentru a nu părea o persoana falsă lipsită de caracter. În timpul liber, invit-o la un ceai , așa vei petrece mai mult timp în prezența ei și te vei comporta din ce în ce mai normal. Este o regulă nescrisă ca baiatul sa salute prima dată, de aceea nu aștepta niciodată ca ea sa te bage in seamă, fă-o tu chiar dacă pari stresant , bineînțeles în limita bunului simț. O fată dacă este suparată pe tine și îți spune să pleci, nu o asculta, mai bine stai și încearcă să porți o discuție cît mai deschisă legată de ceea ce s-a întamplat. Încearcă să fii alături de ea cand restul persoanelor nu sunt, încearcă să îi dai sfaturi utile, încearcă să o încurajezi, dacă nu o să faci acest lucru își va pierde și încrederea de sine. În mare parte fetele doresc baieți draguți, grijulii, deștepți, sensibili, care să nu înșele, dar cum în viață nu este nimeni perfect, NU EXISTĂ un baiat care să le cuprindă pe toate, de aceea ele ar trebuii sa înțeleagă că orice om greșește indiferent de situație .


6 gânduri despre “Cum poti face o fata fericita?

  1. E frumos şi corect ce ai scris, dar din păcate nu se referă la toate fetele. Există aşa o specie de sex feminin, care apreciază alte valori în afară de un mesaj frumos de dimineaţă sau ţinutul umbrelei pe ploaie. Un lucru e sigur – dacă îţi place şi dacă simţi că e a ta, niciodată nu te da bătut.

  2. Ca sa faci o fata fericita trebuie sa faci tot ce ai scris mai sus + sa-i mai dai cite un pumn in coaste din cind in cind, ca de altfel nu esti „barbat” si se duc la cineva care nu le pretuiesc, si le fac numai sa sufere..iata acela e „barbat adevarat”.

Lasă un comentariu